Hu | En | De
Betűméret:
Betűméret csökkentése
Kövessen minket:

Mátrafüred

Az idősek otthona az ország egyik legismertebb üdülőterületén fekszik, csendes, üde, nyugodt környezetben, kitűnő parkolási lehetőségekkel.

Kizárólag apartman-rendszerű ellátást biztosít: 20-40 m2-es, 1 vagy 2 szobás, előszobás, zuhanyozós (esetleg kádas) lakrészekkel. Minden szoba külön hívható, kábeltelevízióval, tűzjelzővel, beépített szekrénnyel felszerelt. Az otthon egész területén betegfigyelő és nővérhívó rendszer működik.

Az idősotthonban lift, nagyméretű közösségi helyiségek is találhatóak, az életkori sajátosságoknak megfelelő akadálymentes közlekedés biztosított, a szabadidő kulturált eltöltésének minden módja lehetséges.

A közelben számos kiránduló- és fürdőhely található, szórakozási lehetőségek, valamint egészségügyi ellátás is adott,– kórházak, szanatóriumok találhatóak a közelben.

Lakóink igényük szerint fogadhatnak vendégeket, illetve utazhatnak el.

matrafured-idosotthon.jpg


A bekerülés feltételei:

 

Minden lakóval szerződést kötünk, amelyet személyes találkozás előz meg, a kölcsönös megismerés, kapcsolatteremtés céljából. Otthonainkba önkormányzati beutaló nem szükséges.

A beköltözést próbaidő követi.

Lakóinkat egy- vagy kétszobás, önálló fürdőszobás helyiségekben helyezzük el. Egy apartmanban legfeljebb ketten laknak, önálló fürdőszoba használattal. A lakrészek nem örökölhetők. Az elhelyezéssel kapcsolatos költségekről kérjük, érdeklődjenek e-mailben, illetve személyesen vagy telefonon munkaidőben.

Lehetőség van átmeneti, határozott idejű elhelyezésre is, a feltételekről elérhetőségeinken tudunk részletesebb információt nyújtani.

Kapcsolatfelvétel